Det var ett tag sedan jag delade med mig av egna bilder, men idag har jag och min väpnare Daniel London fotat lite på baksidan av ett gammalt elkraftverk. Förklädet jag har på mig har jag tillverkat själv och är till en skoluppgift som behandlar Afrika (folkdräkt kallad Gandora från Marocko).

Fortsatt trevlig lördag!  

IMG_1072 IMG_1093 IMG_1131 IMG_1135 IMG_1160 IMG_1162 IMG_1164 IMG_1165 IMG_1181

Sitter hemma i soffan med ömmande hals och känner mig allmänt risig. Har under dagen varvat en teckningsuppgift till skolan med att spela Zelda – A Link Between Worlds och slösurfat på intranätet. Under dagens spelsession kom jag på hur gärna jag vill ha en zeldaposter på väggen och fann efter lite sökande det jag letade efter! Modern konst som lyckas få fram den där magiska och mystiska känslan som för mig alltid påminner om just Zelda. Dessa och en bunt andra går att beställa här.

Brittiska skomärket Solovair gör skomakeri till ett konsthantverk. Har inte fått chansen att klämma på dem själv, men något säger mig att de håller samma höga klass som exempelvis Tricker´s och andra brittiska skotillverkare! Kraftig goodyear-sula som klarar det mesta. Har valt ut två modeller som får mig att svettas ymnigt, men eftersom jag är fattig student får jag nöja mig med att karatesparka sönder fåtöljen i vardagsrummet i ren frustation.

Köp hos italienska Glue Clothings.

Ni som gillar band som Weezer, Ozma, Motion City Soundtrack och liknande kommer garanterat svälja det här. Power pop mixat med en stor skopa nintendoljud. Kan inte slå fel. I Fight Dragons gör det bra! Kolla bara på Zelda-covern till höger!

A Kind Of Guise har fotat plagg från kommande vår/sommar-kollektion och jag gillar det jag ser! Ofta strikta kläder som bärs på ett avslappnat sätt. Vi pratar inte Wall Street utan snarare semester vid medelhavet. Längtar just nu något kopiöst efter värmande vårsol!

Acronym gör kanske världens mest tekniska plagg för tillfället! Även om det känns lite väl mycket Matrix och plaggen är en gnutta för glansiga för min smak kan jag inte låta bli att småle åt alla kreativa, tekniska lösningar. Ninjabyxorna och två av jackorna skulle utan tvekan få flytta hem till min garderob!

Så underbart avslappnat och sköna de ser ut! Stephan Schneider har tillverkat lättviktsbyxa i poplin och jag är officiellt supersugen på ett eget par. Modellen på byxan är precis som jag vill ha det. Vidare upptill och avsmalnande neråt. Detta ger byxan så många användningsområden! Ta dem till kavajen på fredagskvällen eller tillsammans med chipsskålen och soffan på söndagen. Köp via MAAS & Stacks.

Underbar klädsammansättning på denna kille! Har mer och mer börjat se det stilfulla med kjol till män och i detta exempel funkar det dessutom alldeles utmärkt! Hatt, skägg och kjol. vad mer kan en kvinna önska?

Japanska Needles levererar som vanligt plagg att dö för! Lång pullover-skjorta i en mycket trevlig tvätt. Våren är snart här och plagg som detta får mig att längta något enormt efter sol och värme. Som vanligt är Gentry löjligt bra på att kombinera plaggen på modellen, så inspireras! Köp via Gentry.

Nepenthes har satt ihop en brutalt snygg lookbook och jag har svårt att sitta still framför datorn när jag kikar igenom härligheten!

Annons

2011 © Kimmy Bolke