Ett band som inte intresserat mig särskilt mycket innan, men med nya plattan är jag helt såld. Det sprakar och låter skitigt och helt klart bra! Ni vet, man sitter och småler lite sådär fånigt på bussen till skolan utan att tänka på det. Det bara växer och växer för varje ny lyssning! Lyssna på första spåret och njut!

1900:- är ett riktigt bra pris på denna lättviktsrock om ni frågar mig. Still By Hand heter märket och jackan är tillverkad i linnetyg vilket gör den till ett utmärkt val i sommar! Enkel och rak utan onödigt tjafs. Köp den nu.

Blue Button Shop.

Älskar blandningen av ”fashion” och arbetarplagg. Just det där som Engineered Garments är så bra på. Användbart, stryktåligt och jävligt snyggt! En byxa jag utan tvekan hade använt dagligen ute i trädgården, i skogen eller bara på kvällen som ett substitut till mysbrallorna.

Köp via Gentry.

Japanska Yuketen kan sina skor. Mockamodell som jag gärna hade traskat runt med i trädgården bland mina hallonbuskar i sommar, eller varför inte till kostymen. Funkar faktiskt till det mesta! Ett samarbete med Inventory och du finner den på hemsida hos sistnämnde.

Nigel Cabourn är dyrt. Irriterande dyrt. Jag gillar i vanliga fall inte militärmönster (eller för dyra plagg), men det här plagget är så magnifikt att ögonen tåras. Färgsättningen, modellen och till och med mönstret är fulländat! Och dyrt. Alldeles för dyrt för en pluggande småbarnspappa. Köp en för dyr militärskjorta/jacka här.

En tavla jag målade för ett tag sedan blir motiv på t-shirt och är intresset stort trycker jag upp fler och säljer! Så, är du intresserad av en t-shirt med din arga farmor på? Kommentera här eller skicka ett mail! Den kommer ligga på 350:-.

kärring1

Nytt från The Black Keys och jag fullkomligt älskar steget de tagit mot det elektroniska! Fever är början på något bra och jag hoppas på nytt album snart!

Ebbets Field är främst kända för sina klassiska baseball-kepsar och jag älskar verkligen min New York Yankees-keps, men det är inte alla som vill ha märken och mönster som ”förstör”. Skulle själv vilja ha en simpel en/två-färgad keps utan tryck på. Ebbets Field har precis försett Inventory Stockroom med just en sådan modell som du borde köpa. Idag.

De senaste tre åren har vi bombarderats med så kallade ”Pullover Shirts”. Skjortor där knäppningen helt enkelt inte går hela vägen ner. Förutom Engineered Garments som är sanslöst duktiga på just denna modell har jag funnit en variant från Cash CA som ser makalöst trevlig ut! De har dessutom adderat två fickor längst ner på framsidan som höjer det estetiska ytterligare i min mening! Köp via Haven.

Annons

2011 © Kimmy Bolke