Gamla skolstolar fick en tillputsning av undertecknad idag. Tycker det blev bra och det kommer se lite roligare ut runt bordet på uteplatsen i sommar. Har använt mig av vanlig graffiti-spray, så blir du sugen vet du vad du ska köpa!

Stolar

Solen steker skinnet ordentligt idag! Gamla shorts från Our Legacy och en ännu äldre långärmad t-shirt från Whyred blev ett utmärkt val idag. Ta det lugnt i helgen!

Pappa Fredrik

933974_10152850470765576_212857139_n

Du har väl inte missat Daft Punks nya skiva!? Kommer bli en solklar sommarfavorit hemma hos mig. Låten ”Instant Crush” som gästas av Julian Casablancas från The Strokes är mumma för örat!

– This is a good song! Let´s loop it!

Äntligen kommer en uppföljare till utmärkta Cerulean. Smakprov från Obsidian hittar du här bredvid!

Solbrillor är något jag aldrig riktigt använt ordentligt. Inför varje sommar har jag i princip alltid kikat in en modell som jag ska köpa, men det slutar alltid med att jag drar ner kepsen och kisar hela sommaren istället. I år har jag hittat en modell som jag vill prova lite extra mycket och jag är imponerad av att de lyckats hitta en ny form på bågarna som inte liknar något annat jag sett, men som ändå ser klassisk ut! Hauss heter denna modell och finns i både svart och bärnsten.

En av vårens godbitar kommer från Yuketens skokollektion och är inspirerad av amerikanska fiskeskor. En klassiker med ”ripple sole” som får det att vattnas i munnen och som stilmässigt kommer hålla i en evighet, dessutom blir den bara snyggare och snyggare med åren! Fixa hos Nitty Gritty.

Ryan McHenry står för dessa fantastiska klipp som i alla fall fick mig att skratta högt.

Babar-print på skjorta känns som ett lyckat koncept. Danska Soulland har gjort just detta på ett exemplariskt sätt. Härligt retrodoftande med en snygg matt grundfärg i svart. Just introt till den gamla serien är något som etsat sig fast i mitt minne. Pianospelet och den där mysiga stämningen som tycks råda i palatset. Jag bjuder på den med!

Annons

2011 © Kimmy Bolke