Det har passerat 10 år sedan min absoluta favoritskiva släpptes. Det firar vi med en ganska underhållande video om rekryteringsprocessen som följde när Jimmy Taborello letade efter bandmedlemmar till Postal Service.

Anchorman är och förblir en av mina favoritfilmer och när det ryktades om en tvåa förra året blev jag, milt sagt, lite skeptisk. Uppföljare har en tendens att hamna bland de lägre betygen, men när jag nu har kikat på den nya trailern, så rann faktiskt lite tvivel bort. Det här kan bli en värdig uppföljare!

Inventory delar med sig av fina kläder och miljöer i en lookbook för sommaren. Inköpsställe är Inventory Stockroom.

Brilliant idé! Antiken goes hipster. Bäst är jesus i denimskjorta och ett paket cigg i bröstfickan!

Suktning på hög nivå!Denim Demon har tillverkat ett stycke parkas som faller mig på läppen. Tillverkad i 100% bomull vilket såklart passar alldeles ypperligt en sommarkväll nere vid stranden!
Vill också passa på att hylla Yuketens mexico-sko. Beige mockasko som är handgjord i Mexico och som bär fint broderat mönster på ovansidan. Till detta har de satt på en brun vibramsula som tål lite väder!
Denim Demons parka hittar du hos C-Store och skorna finns hos Meadow! Köp. Nu. 

Hoppas du fixar pengar till mig, så jag kan köpa Game Boy.

Tack för tipset Carl!

In Our Heads var fantastisk i all sin 80-talskänsla, men nya singeln från Hot Chip går åt ett lite annorlunda håll. Dark & Stormy är riktigt skön i all sin enkelhet. Ingen sommarsingel, men väl en ruggigt bra låt!

Annons

2011 © Kimmy Bolke