Japanska Beams Plus vet hur man får en vanlig grå skjorta att se riktigt intressant ut! Det handlar om nyanser och färgsättning. Otroligt noga avvägda färger i rätt nyanser gör hela grejen i detta fall. Hade förmodligen varit den tråkigaste skjortan du sett om färgerna inte hade stämt. Nu är det en av höstens finaste flanellskjortor som ger en blandad känsla av jaktstuga och datanörd. Jävligt bra kombination om ni frågar mig. 1100 spänn här.

Bomberjackan Arvid är en riktig pärla och det är svenska Common som står bakom denna kreation. Synd att resten av det modellen har på sig inte framhäver jackan speciellt bra. Men men, en petitess i det stora hela. Arvid finner du hos Très Bien Shop.

Ni som följer oss här på EnFinKarl har knappast missat att jag är en sucker för Inventory. Underbara nyheter och en mycket trevlig onlineshop med väl utvalda plagg. Inför hösten har Inventory tagit hjälp av Ebbets Field och tillverkat en keps som pappa Fredrik vill äga. Underbar form och så stilrent. Drygt 300 :- får du punga ut för detta konststycke!

Inte utan att man blir lite sugen på att koppla ihop lite gammal elektronik för att se om det blir en låt.

Det är säkert många där ute som undrar hur räven låter. Eller?

Har tydligen funnits i en evighet nere i Indien. Skepparskon. Gillar inte slip-ons, men dessa har verkligen fått mig att tänka om! Den ser nämligen helt underbart skön ut och skulle passa till vilken finmiddag som helst. Via denna länk kan du nu förhandsboka ett eget par till den nätta summan av 1000 riksdaler. Gör det. Nu. Du kommer bli lika glad som killen på bilden.

Arcade Fire producerade av James Murphy (DFA/LCD Soundsystem.)

Klart att det är bra!

The Bureau Belfast har blivit ett av mina favoritställen ute på interwebben. Extra kul nu när höstvarorna dimper ner och det har kommit en hel del nytt från bl a Oliver Peoples och Engineered Garments. Färgsättningen i skogshuggarskjortan från Engineered Garments kan vara bland det bästa jag sett på länge. Ett plagg som kommer följa dig i många år och passa fint framför brasan!

 

Min kära vän Eric tipsade mig om Twenty One Pilots för ett par veckor sedan. Har lyssnat på skivan (iaf de 6 första låtarna) ca 7 423 gånger och bjuder på en härlig blandning av Hip Hop, Pop och Electro. Saken blir inte sämre av att killen kan sjunga, rappa och skrika som om han inte gjort något annat. Lyssna in Holding On To You.

Annons

2011 © Kimmy Bolke