Klassisk svart urtvättad skjorta med överdimensionerade bröstfickor och knappar. Så enkelt, så fint och bra och trevligt. Skjortan är gjord i en bomull/linne-mix, så den bör hänga mjukt och fint mot din nakna kropp! Finns hos Our Legacy och Voo Store.

Den ser ju übermysig ut! Lekfullt, inspirerande och det första jag tänker på är LEGO. Måste väl vara bra!? Finns tillgänglig på Converse Online China Store 8 oktober!

Mustig pop som det sprakar om får starta tisdagsmorgonen! Golden Rules For Golden People släpptes förra året och är ett trevligt tillägg i spellistan!

Varje höst smyger sig ha-begäret efter en kavaj från Barena på! Italiensk skräddarkonst utöver det vanliga och syr du inte upp din egen kavaj hos skräddare är nog detta det närmaste man kommer. Ärmlängd, insnitt, fickor, ja allt sitter på rätt plats! Även den tunna ullrocken som hör till höstkollektionen är godis att titta på! Très Bien har köpt in ett lager med kavajer och är du sugen på rocken finns den hos både Nitty Gritty och Très Bien.

Snygg, enkel och elegant, men det som är mest intressant är att den är gjord i 60% papper. Du läste rätt. Papper som i toalettpapper. Faller den isär när det regnar då eller? Vet inte, men jag hade gärna provat den på! finns att köpa hos Oi Polloi.

Kraftiga höstskjortor kan man aldrig få för mycket av! Tyska A Kind Of Guise har en extremt välsnidad variant i höst. Bara strukturen på bomullen får mig att skaka nervöst! Precis såhär ska det se ut och den kommer förgylla vilken höstdag som helst. Finns att köpa hos The Woodlands för 1600:-.

Har hittat massa roliga vintagekläder i sommar och favoriten är en skogsgrön ullcardigan från Lacoste. 50 riksdaler gick den på och det var det värt även om den har krympt aningens. Kul för mig. Hej då.

Värmen har inte riktigt släppt, men det blir kyligt under dagens tidiga och sena timmar. Nog för att det är trevligt att plocka fram höstjackan igen, men en solig höstdag trivs jag ändå bäst i min cardigan. Denna variant kommer från italienska CAMO och har precis allt man önskar! Fickor och fint tyg i ull. Behövs inte mer än så. Need Supply har den på lager.

Jag gillar melodiös pop och min vän Carl tipsade nyligen om Fireworks med låten Bed Sores och ja, det är ju faktiskt riktigt trevligt!

Annons

2011 © Kimmy Bolke