Var ett tag sedan vi hade med veckans fina karl, men bättre sent än aldrig. Leon The Professional var superb när den kom 1994 och håller fortfarande extremt bra klass! Det Leon (Jean Reo) har på sig i filmen skulle idag kunna komma från exempelvis Our Legacy. Beanie, ullrock och svarta upprullade jeans tillsammans med vad som ser ut som ett par klassiska Docs. Förutom rollinnehavaren Leon har vi med Mathilda som spelas av en mycket ung och hämdlysten Natalie Portman i grön bomberjacka (skulle också kunna komma från Our Legacy). Du bör se.

Är det bara jag som skrattar så jag gråter? Kanske bara är lite trött såhär på en onsdagskväll.

Har tipsat om dessa förut, men de är ju så förbannat trevliga, så här är dom igen! Italienska Camo bjuder på de snyggaste hattarna för tillfället och de är inte så farligt dyra heller. Läderdetaljen gör allt på denna filthatt och jag skulle lätt kunna köpa en i varje modell/färg! Och så var det med det.

Två nya namn att lägga till på listan över idoler: Malcolm Brickhouse och Jarad Dawkins

Jag vill äga den! Danska Mismo har släpp en hel serie i samma färgsättning och just denna korthållare i skinn har underbart avvägda färger på det kamouflerade innerfodret. Inhandla snarast via Need Supply! 

David Bowie har gjort en låt som heter Love is LostJames Murphy har remixat låten lite som om Steve Reich hade lekt med den (tänk Clapping Music.) r´Resultatet är 10 minuter ren perfektion.

En liten video om mitt favoritskivbolag DFA.

12 Years of DFA: Too Old To Be New, Too New To Be Classic from Red Bull Music Academy on Vimeo.

Elegant så det förslår! Ytterligare en väska som jag vill lägga beslag på och jag skulle nog dra det så långt att den ligger på förstaplats i höst! Min flickvän håller mig bakbunden, så jag inte ska klicka på beställningsknappen. Lotuff heter märket och den är handtillverkad i New England i motherfucking United States of Americatt. Vegitabiliskt garvat läder och små fiffiga fack för telefon, kreditkort, laptop och kakor. Jag vill ha. Priset ligger dock lite i överkant och då de vill ha 7 700 svenska pengar säger jag tack, men nej tack. Du bör däremot köpa den.

J Panther Luggage är ett nytt namn för mig inom väskvärlden och härstammar från det stora landet i väst. Ryggsäcken ”Rucksack Tote Bag” har alla de där detaljerna man önskar sig av denna typ av bäraccessoar. Tillverkad i kraftig kanvas och vaxad för hårdare höstväder. Kika in hos Opumo för mer information!

(Om någon har koll på vad det är för jacka på bilden får man mer än gärna höra av sig!)

Annons

2011 © Kimmy Bolke