Uuj vad jag gillar detta! Färgsammansättning och design på hög nivå! Som vanligt är Gentry otroligt duktiga på att fota plaggen och det bidrar såklart till att man blir lite extra sugen. Om tomten ser detta får han gärna lägga ett paket med ett stycke ulltröja under granen. Gentry har kvar alla storlekar, men inte så länge till skulle jag tro.

Lååång skjorta Japan-style är ett fint inlägg i den svenska skjortkulturen! Vi har sett liknande från Acne, men CMMN SWDN gör det lite bättre i min mening! Längden på skjortan gör att plagget får ett otroligt stort användningsområde och det kommer absolut bli roligare att matcha med det övriga i garderoben. Köp via Très Bien Shop.

Enkel och stilren nylonjacka från Neighborhood. Vet inte varför jag gillar den såpass mycket som jag gör, men den har helt klart något sportigt romantiserande över sig! I tjugo år har de försett oss med plagg, därav 20 på bröstet.

Vit oxforskjorta och beiga kostymbyxor tillsammans med denna jacka skulle få vem som helst att snegla avundsjukt!

På söndag lottar jag ut två t-shirts. Print av mig på en vanlig vit t-shirt kan bli din. Följ enfinkarl på instagram (instagram.com/enfinkarl) och gilla bilden. Reinsta på din egen sida och du är med i utlottningen!

Vill ha en svart/mörkblå sweatshirt med stor text och i storlek oversize. Just detta har Forty Percent Against Rights snidat ihop och jag smeker trånande skärmen på min dator samtidigt som en tår rullar ner från min kind. För dyrt för mig. Tvåbarnsfar och studerande, men men, man kan inte få allt här i livet. Skulle för den delen inte vilja ha allt här i livet heller, men den hade helt klart gjort mig lyckligare ett halvår framåt iaf! Köp hos Good Hood.

Ny platta från gänget som var mina husgudar under en lite för lång period i min ungdom, sedan kom ”The Green Album” och allt lät plötsligt platt och tråkigt med undantag för Hash Pipe och Island In The Sun. Under de senaste åren har de släppt skivor som varit fyllda med glada melodier och trevligt tunga gitarrer, men aldrig lyckats få mig fast så som ”Blue Album” och ”Pinkerton” fick. Nu har de alltså släppt nytt igen och förväntningarna var givetvis inte skyhöga och kanske just därför gillar jag det! Riktigt mycket till och med! De har i min mening hittat tillbaka lite till den magi som de två första skivorna hade. Konstig låt att ha som första singel då den är högst medioker, men resten av plattan får mig att glatt stampa med foten!

Körde ulltröja utnpå igår och idag kör jag fleecefodrad väst under vårkavaj. Västen är det senaste tillskottet i garderoben och har högst troligt tillhört slöjdtant vid namn Berit eller liknande! Vill även här påpeka det trevliga i att förlänga vår/sommarplagg in på höstsäsongen. Fint är det dessutom med lager på lager och olika längder på plaggen! Utforska och matcha i din egen garderob! En vackert snidad tote bag i skinn borde förresten alla äga!

Har en gammal tunn bomullsrock från HAN Kjobenhavn som är svår att skiljas ifrån i höstkylan. Inte nog med att den är alldeles för tunn för svenskt höstväder, den stramar dessutom rejält runt biceps när man har för tjocka plagg under. Just därför brukar jag bära ulltröjan utanpå min kära rock och problemet är löst! Rent estetiskt blir det både intressant och inspirerande, så kör på, ta med sensommarplaggen in i hösten!

Larose Paris (som bl a har samarbetat med Our Legacy) har visat upp sin höstkollektion och det jag ser är mumma för ögat. Hösthattar är verkligen något alla borde ta till sig och framförallt använda! Hela outfiten får en ny dimension när man knölar dit en hatt! Segla in på Larose för mer info.

Fantastiskt trevlig ryggsäck! Brukar inte gilla när saker ser ”slitna ut” på konstgjord väg, man ska slita in kläder och annat själv i min mening, men i detta fall funkar det riktigt bra. Tummen upp för styling och foto som verkligen bidrar till en fin romantiserad bild! Kika in hos mifland.com där du kan hitta ca 7000 andra varianter av samma modell.

Annons

2011 © Kimmy Bolke