Svenska Meadow har precis fyllt på hyllorna med vaxad kanvas. Ett helt gäng med väskor från Archival Clothing har dykt upp på hemsidan och deras klassiska modell ”Roll Top Ten”  är en riktig pärla!

Såg även att de fått in ”Backpackers cologne” från Juniper Ridge och jag är officiellt supersugen på ett luktprov! Någon som har luktat? 

Det är något speciellt med New York-baserade Kaufmann. Underbar variation på produkter och de lyckas alltid med att få till den där outdoorkänslan. Ska du ut och campa bör du kika igenom denna sida omedelbart! 

James Franco och Seth Rogen gör videon betydligt bättre än orginalet.

Aaaaaaameeerica…fuck yeah! Det är superamerikanskt och romantiserat till max, men jag kan inte hjälpa att jag älskar den här typen av kortfilm! En vacker dag ska jag också köra motorcykel på grusväg och tillbringa en hel vecka framför en lägereld och grilla marshmallows. Filmen visar på ett samarbete mellan Danner och Woolrich, så det är inte konstigt att det hela känns en gnutta amerikanskt.

Muttonhead har satt ihop en trevlig liten kollektion med tydligt vildmarkstema. Precis så här skulle jag klä mig för en helg uppe bland bergen. Jag tänker en liten stuga vid foten av ett berg precis vid en vacker liten sjö med kristallklart vatten. Jag har precis hämtat in ved till kaminen och maten förbereds i köket. Det är jag och mina närmaste vänner som långt hemifrån blir ett med naturen. 

Den är magnifik! Jag sitter och skakar lite nervöst och försöker tvinga mig själv att inte trycka på beställningsknappen. Vi har sett liknande från Levis Vintage, men detta tygstycke från samarbetet mellan The Hill-Side och Journal Standard har en fulländad finish. Tänk att få mysa runt i denna under vinternhalvåret. Sann lycka. Bra skit och så var det med det.

Köp via Hickoree´s

Wes Anderson gör kortfilm för Prada. Genialiskt om ni frågar mig! Inspelad i Italien och innehåller dessutom en viss Jason Schwartzman som i princip alltid är med när Wes Anderson är i farten. Gillar man Italien, Wes Andreson, folkrace och 50-tal bör man alltså inte missa detta filmklipp. Man behöver alltså inte gilla Prada särskilt mycket. 

När man väl har skaffat en sweatshirt liknande de jag visade i föregående inlägg ska man såklart matcha med ett par fina pjucks. Nike Roshe Run QS Marble har funnits i butik ett tag nu och är i mitt tycke den just nu snyggaste street/löpskon som går att köpa. Inte så farligt dyr heller. Trodde faktiskt att den hade sålt slut överallt, men det verkar som flera fyllt på hyllorna, så tveka inte om du letar efter något sportigare i skoväg! Köp här.

En välsittande sweatshirt är något alla borde äga! Passar bra för de flesta tillfällena och det är oerhört lätt att dressa både upp och ner i detta plagg. Vet inte vad H står för, men vi kan ju låtsas att det står för häcksax eller något liknande. Fin är den iaf och kommer från Brosbi.

Den andra modellen är från klassiska SNS Herning och jag verkligen älska när axelsömmen sitter längre ner på armen. En detalj som, i min mening, gör det hela så mycket bättre!

Införskaffa båda hos Harvest.

Annons

2011 © Kimmy Bolke