Kristallformad tvål i pastellfärg har jag alltid önskat mig! Iaf sedan jag fann dem för två minuter sedan. Tvålmärket PELLE från New York erbjuder en uppsjö av fashionabla tvålar som piggar upp handfatet och så farligt dyra är de heller inte. Perfekt att ge bort till någon med skitiga händer.

GOODHOOD har tillsammans med Mark McNairy tagit fram tre fin fina pjucks. Mina McNairy är det jag håller mest kärt efter barn och flickvän, så det är rent kriminellt att inte äga ett par skor från denna man. Med det sagt tvingar jag dig härmed att segla in på denna länk och iaf överväga ett köp!

Jag vill se ut som en björn i vinter. En mörkblå björn. Svenskättlingen Patrik Ervell erbjuder ett stycke björnjacka och jag är officiellt supersugen på att få mysa runt i detta plagg. Då priset ligger på närmare 4000:- slutar det nog snarare med en enkel variant från Fristads. Köp hos Need Supply.

Har varit lite tveksam mot fingerlösa vantar innan, men så trycker Geier Glove Co dit en liten skinnbit av hjort och vips så frustar jag av förtjusning här hemma! Hade önskat att de fanns i knallgult, men kan likväl tänka mig ett par i grönt eller milerad grå. Kika in hos Kaufmann för mer info!

Mycket mustig och trevlig parka från Yaeca. Tunn Bomull/nylon och en stor ficka framtill, samt enkla resårmuddar. Man kan dessutom öppna upp plagget i sidan om det blir för varmt och bidrar både till funktion och design! Silver and Gold har den på lager.

Engineered Garments går från klarhet till klarhet i min mening! Sättet de blandar work wear, funktion, material och desig är makalöst bra! När man kollar igenom senaste kollektionen och inser att man kan tänka sig att köpa över hälften av plaggen, så har man gjort något bra i min mening. Har kikat in hängslebyxorna ett tag och blir bara mer och mer sugen på ett eget par! The Bureau har i princip alla plagg från senaste kollektionen, så in och kika!

Mycket trevliga nylon och kanvasväskor från japanska Tools. Väl avvägda färger och alla med fina detaljer i skinn! Perfekt till laptop, böcker och kex. Pappa Fredrik behöver en i varje färg!

Penfield släpper då och då ett sånt där plagg som man bara måste äga. Gillar hur det doftar vildmark om detta plagg, samtidigt som den gör sig lika bra i vilken storstad som helst! Kraglös skjortjacka i deras klassiska nylon/bomulls-blandning finns hos Hypebeast och priset på 500:- känns som ett kap!

Den perfekta kepsen att använda när man spottar ur sig kreativa idéer och snabbt kan trolla fram en penna. Känns otroligt genomtänkt, samtidigt som den garanterat kommer väcka intresse hos andra. Futuristisk, arkitektonisk och en hel del designglädje i denna keps. Vet inte varför jag gillar den såpass mycket som jag gör, den ser ju helt sjuk ut om man tänker efter, men samtidigt kan jag se hur bra den skulle funka tillsammans med en enkel vit t-shirt och ett par kostymbyxor. Pappa Fredrik vill ha! Köp hos show studio.

Annons

2011 © Kimmy Bolke