Ryggsäcken från japanska ”Southern Field” är helt fantastisk! Har suktat efter den ett bra tag och en dag ska den bli min! Alla detaljer och den knallgula färgen går liksom inte att inte gilla. Det går dessutom utomordentligt att beställa hem direkt från deras hemsida. Köp!

Jag sitter och småler och minns min uppväxt i den värmländska urskogen.

– Du, vet du va han har? Han har en abbörre i mun.

Meadow har fyllt på butiken med trevligheter från Tanner Goods. Bilden visar sprillans ny vs. ett år gammal och det är ingen tvekan om att lädret från Tanner Goods slits snyggt! Köp en egen och slit ut den ordentligt.

tanner

Oj oj oj. Yuketen vet hur man svarvar en sko! Lite mer pengar på kontot och den hade varit min. För alltid. Horweenläder, tillverkad för hand i Mexico och snörning som går lite för långt ut på tådelen än vad som är tillåtet för en herrsko. Vackert! Höstens/vinterns hittills snyggaste sko går att köpa hos Meadow.

Carvens höst och vinter ser förträfflig ut! Man hittar roliga detaljer och inspirerande klädsammansättningar som iaf får mig att småle lite grann. Carven har även en egen shop på hemsidan, så blir du sugen är det bara att beställa hem! 

Carven Winter 2013 Men’s Collection from Carven Paris on Vimeo.

Tre saker som jag skulle vilja lägga under granen till mig själv i år är först en skjorta från franska Arpenteur. Inspirerad av 20-talets ”work wear” skjortor i Frankrike.

Det andra är en jacka från Engineered Garments. En jacka i ull/flanell som garanterat håller dig varm i vinter. underbar krage och de oversizade fickorna är en mycket trevlig detalj. Man kan dessutom vända jackan ut och in om man vill ha ullen mot kroppen istället! Finns även i svart och med ett blommigt innerfoder om man är lagd åt det hållet.

Det sista är en sko. M128 Bordo Ripple heter modellen från Italienska Fracap och jag har tipsat om den förut. Red Wings, Danner Boots och andra märken i all ära, men fick jag välj en bergssko skulle det bli denna!

Annons

2011 © Kimmy Bolke