Var med och tävla om en hel outfit från svenska L´Homme Rouge! Klicka in På King Magazines hemsida och beskriv varför just du ska vinna. Lycka till!

Ytterligare ett märke som ser extremt intressant ut! Gillar i princip allt jag ser i kommande höstkollekion. Fullkomligt älskar hur de blandar tekniska material med klassisk work wear och det är dom små enkla detaljerna som gör hela kollektionen. Inspireras och njut!

Sunnei är förmodligen ett av mina nya favoritmärken från Italien. Underbart enkelt och välsittande, samtidigt som det känns nyskapande. Kommande kollektion är tillverkad och uppsydd i Italien och tygerna är hämtade från arkivet hos en gammal italiensk tygtillverkare. Kan med andra ord inte bli bättre!

Vill äga det mesta från Engineered Garments, men högst på listan står B1P Pant. Ullbyxa i underbart fina färgrutor. Justerbar i midjan, så man kan få en lös boxig look, samtidigt som de smalnar av nertill. Pappa Fredrik gillar. Kika in här för mer info.

Gentry bara öser på med trevliga plagg och jag börjar bli en aning irriterad på hur gärna jag vill äga allt de har på lager. Senast är det denna jacka med tillhörande byxor som känns workwear, men ändå uppklätt på något sätt. Tillhörande byxor vill man såklart också ha! Jävla Gentry och jävla Engineered Garments! Varför gör ni det så bra?

übersko med ripplesole. Kanske vinterns hittills trevligaste överraskning! Bergskänga som påminner en hel del om de klassiska arbetarkängorna från CAT. Snyggt så det förslår och priset är dessutom överkomligt. Kika in Kithnyc för mer info.

Kristallformad tvål i pastellfärg har jag alltid önskat mig! Iaf sedan jag fann dem för två minuter sedan. Tvålmärket PELLE från New York erbjuder en uppsjö av fashionabla tvålar som piggar upp handfatet och så farligt dyra är de heller inte. Perfekt att ge bort till någon med skitiga händer.

GOODHOOD har tillsammans med Mark McNairy tagit fram tre fin fina pjucks. Mina McNairy är det jag håller mest kärt efter barn och flickvän, så det är rent kriminellt att inte äga ett par skor från denna man. Med det sagt tvingar jag dig härmed att segla in på denna länk och iaf överväga ett köp!

Jag vill se ut som en björn i vinter. En mörkblå björn. Svenskättlingen Patrik Ervell erbjuder ett stycke björnjacka och jag är officiellt supersugen på att få mysa runt i detta plagg. Då priset ligger på närmare 4000:- slutar det nog snarare med en enkel variant från Fristads. Köp hos Need Supply.

Har varit lite tveksam mot fingerlösa vantar innan, men så trycker Geier Glove Co dit en liten skinnbit av hjort och vips så frustar jag av förtjusning här hemma! Hade önskat att de fanns i knallgult, men kan likväl tänka mig ett par i grönt eller milerad grå. Kika in hos Kaufmann för mer info!

Annons

2011 © Kimmy Bolke