Ni öppnade Augusti i år, hur har responsen varit, har den varit vad ni förväntade er? - Responsen har varit grym och människor verkar gilla det vi gör. Nu är det bara att fortsätta sprida ordet om att vi finns och hoppas att folk letar igenom sina garderober och kommer in till oss. Responsen har varit över vad vi hade förväntas oss, vi har fått reaktioner som "är detta vintage? det ser nytt ut" det tycker vi är kul eftersom vi satsat på ny och fräsch inredning. Vem/Vilka är Séfr Séfr's stil ikon? - Klart vi på Séfr Séfr har personer som vi tycker klär sig extra bra, men Séfr Séfr ska vara en butik som tilltalar många olika personer och stilar. "Séfr Séfr-personen" är en person som trivs och kan vara bekväm i diverse miljöer, en person som är nyfiken på sin omgivning och som inte vill måla in sig i ett hörn. Vad händer bakom kulisserna på Séfr Séfr just nu? - Just nu har vi fokus på att fler människor ska få reda på att vi finns genom en rad olika aktiviteter. Inom snar framtid planerar vi att lansera en webbshop på vår nuvarande hemsida sefrsefr.com Nu när vi vet lite mer om den visuella betydelsen av Séfr Séfr så undrar säker många vad det betyder rent litterärt? - Séfr Séfr betyder noll noll och är en hyllning till vår vänskap, som började vid millenniumskiftets början då vi träffades. Vi hade länge pratat om att göra något ihop och Séfr Séfr är resultatet att vi äntligen fick våra tummar ur..

Séfr Séfr är en utav Malmös nyöppnade vintage butiker. På Amiralsgatan 9 i Malmö, hittar du godbitar från tidigare Our Legacy kollektioner, New Balance sneakers, Acne, LEVI’S, Whyred, A.P.C, Nike sneaker. Listan kan göras lång. Jag vågar påstå att grabbarna som står bak Séfr Séfr har Malmös 20 mest kvalitativa kvadratmetrar i stan just nu. Amiralsgatan 9 i Malmö, lägg de på minnet om du åker söder ut.

Alla bilder tagna av : Jim K. Picture

 

 

 

Ni öppnade Augusti i år, hur har responsen varit, har den varit vad ni förväntade er?
– Responsen har varit grym och människor verkar gilla det vi gör. Nu är det bara att fortsätta sprida ordet om att vi finns och hoppas att folk letar igenom sina garderober och kommer in till oss. Responsen har varit över vad vi hade förväntas oss, vi har fått reaktioner som ”är detta vintage? det ser nytt ut” det tycker vi är kul eftersom vi satsat på ny och fräsch inredning.

Vem/Vilka är Séfr Séfr’s stil ikon?
– Klart vi på Séfr Séfr har personer som vi tycker klär sig extra bra, men Séfr Séfr ska vara en butik som tilltalar många olika personer och stilar. ”Séfr Séfr-personen” är en person som trivs och kan vara bekväm i diverse miljöer, en person som är nyfiken på sin omgivning och som inte vill måla in sig i ett hörn.

Vad händer bakom kulisserna på Séfr Séfr just nu?
– Just nu har vi fokus på att fler människor ska få reda på att vi finns genom en rad olika aktiviteter. Inom snar framtid planerar vi att lansera en webbshop på vår nuvarande hemsida sefrsefr.com

Nu när vi vet lite mer om den visuella betydelsen av Séfr Séfr så undrar säker många vad det betyder rent litterärt?
– Séfr Séfr betyder noll noll och är en hyllning till vår vänskap, som började vid millenniumskiftets början då vi träffades. Vi hade länge pratat om att göra något ihop och Séfr Séfr är resultatet att vi äntligen fick våra tummar ur..

Kommentera

Connect with Facebook
2011 © Kimmy Bolke